Certificat de Calitate
Livram oriunde in U.E.
Cosul de cumparaturi este gol!
EXTENSII < 200 RON PRODUSUL ZILEI BRIDAL LOOK
Comenzi telefonice: 0754 638 657 | 0786 037 778
EXTENSII < 200 RON PRODUSUL ZILEI BRIDAL LOOK

Termeni si Conditii

 1. DEFINITII SI TERMENI

Oskar Shop – este denumirea brandului pe care il promovam si inregistrat la OSIM, al firmei S.C. ROYAL HAIR SRL., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Suceava, Str. Dealu Crucii 899, D Sfintu Ilie, avand numar de ordine in Registrul Comertului J33/660/2011, cod unic de inregistrare fiscala RO28829476.

Vanzator – SC ROYAL HAIR SRL

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Oskar Shop sau in baza unui acord de utilizare existent intre Oskar Shop si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut

 

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Oskar Shop, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

 

 1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

2.6. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de calitate emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

 

 1. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
Pentru motive justificate Oskar Shop isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Oskar Shop. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Oskar Shop, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Oskar Shop isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

3.4.Oskar Shop poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.5. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A

3.8 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 1. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Oskar Shop, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

5.4. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

5.6. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Oskar Shop si/sau al angajatului Oskar Shop care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

5.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 1. COMANDA

6.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a BunuluI.

6.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

6.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

6.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

6.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
6.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Oskar Shop, in cazul platii online;
6.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

6.5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese,

6.6. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste atat in rubrica “termini si conditii” cat si “retururi”

6.7. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

6.7.1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
6.7.2. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;

6.8. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

6.9. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

6.10. Comenzile cu livrare catre spatiile care nu fac parte din UE sunt facturate fara TVA, iar livrarea coletelor la destinatie poate fi insotita de costuri suplimentare, rezultate din taxele impuse de tara importatoare.
Inainte de plasarea unei comenzi cu livrarea in spatii non-UE va recomandam sa verificati ce costuri vamale sunt practicate in tara de destinatie.

 1. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

7.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

7.1.2. contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;
7.1.3. furnizarea de Bunuri si/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
7.1.4. furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;

7.1.5. furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

7.1.6. furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;

7.1.7. furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

 

 1. CONFIDENTIALITATE

8.1. Oskar Shop va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

8.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului.  Oskar Shop nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

 1. FACTURARE – PLATA

10.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.extensiidepar.com, includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

10.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

10.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Oskar Shop, cu exceptia Bunurilor si/sau Serviciilor vandute de partenerii Oskar Shop, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii

10.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

10.7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: royal.hair@yahoo.com

.

Clientul/Cumparatorul plaseaza Comanda si alege modalitatea de plata Card de credit sau de debit,e redirectionat catre pagina procesatorului de plati, introduce datele de card si plateste, respectiv finalizeaza Comanda. Dupa confirmarea platii, cardul salvat este disponibil pentru plati viitoare utilizandu-se tokenul aferent cardului salvat.

10.10 Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Oskar Shop si nici nu vor fi stocate de catre Oskar Shop sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitateautorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

 

10.11. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

10.12. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

10.13. Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul poate introduce datele mai multor carduri de plata pe care le detine

LIVRAREA BUNURILOR

11.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator sau in showroom-urile Oskar Shop, conform optiunii Clientului.

– Termenul de livrare a coletelor in tara este de 24-48 ore, iar pentru strainatate de 2-4 zile lucratoare.

termen orientativ care poate fi influentat de factori exerni care nu tin de vointa companiei noastre

Comenzile cu livrare catre spatiile care nu fac parte din UE sunt facturate fara TVA, iar livrarea coletelor la destinatie poate fi insotita de costuri suplimentare, rezultate din taxele impuse de tara importatoare.
Inainte de plasarea unei comenzi cu livrarea in spatii non-UE va recomandam sa verificati ce costuri vamale sunt practicate in tara de destinatie.

11.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

11.3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor atat pe teritoriul Romaniei, cat si in strainatate.

 1. GARANTII

12.1. Toate Bunurile comercializate de catre Oskar Shop, cu exceptia celor Bunurilor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi (exceptie Bunurile resigilate), in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

12.2. In cazul Bunurilor vandute si livrate de Oskar Shop, certificatele de calitate sau de garantie  sunt emise direct de catre Oskar Shop,conform producatorilor

In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile la primirea coletului, va rugam sa ne sesizati acest aspect in maxim 48 de ore la adresa de mail royal.hair@yahoo.com

 

In cazul extensiilor de par , exista certificatul de calitate, emis conform specificatiilor producatorilor, care va atesta faptul ca produsele sunt din par natural uman 100%, neexistand un termen de garantie sau valabilitate.

 

 1. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

 1. RASPUNDERE

14.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

14.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

14.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

14.4. Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

14.5. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Oskar Shop, acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site.Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

 

 1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

16.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Oskar Shop are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

16.3. Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,

16.4. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Oskar Shop

16.5. Toate datele personale pe care ni le comunicati, nu vor fi comunicate catre terte persoane fara acordul dvs. prealabil si vor fi prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal. Beneficiaţi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, la departamentul suport clienti prin e-mail la adresa bestline_express@yahoo.com sau royal.hair@yahoo.com, sau la telefon 0757168781. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Puteti solicita oricand modificarea, actualizarea sau stergerea din baza de date. Datele furnizate sunt prelucrate in scopul executarii contractului (facturii) și.vor fi stocate in baza de date a firmei noastre. Prin lansarea comenzii, cumparatorul este de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

 1. FORTA MAJORA

17.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

17.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 1. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Oskar Shop si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti .

 

TERMENI SI CONDITII SPECIFICI

LIVRAREA:

Livrarea se efectueaza prin intermediul firmei de curierat Fan Courier pt teritoriul Romaniei (Termenul de livrare este de 24/48 ore) si TNT pentru Europa (termen delivrare 3-4 zile lucratoare

Taxa de Transport prin Curier Rapid in Romania este:

-25 Ron

Taxa de Transport prin TNT in tarile din Europa este:

-25euro

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc vei fi instiintata in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator cu aceleasi specificatii de calitate. In cazul in care nu doresti sa pastrezi produsul inlocuitor, ai la dispozitie 14 zile pentru a-l returna, toate cheltuielile aferente (atat valoarea produsului cat si cheltuielile de livrare si retur) urmand a-ti fi returnate in termen de max. 14 zile.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in timp util.

PLATA:

Ramburs: Plata se face direct catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului.

Online prin card:Plata se face la finalizarea comenzii, prin card bancar, urmand pasii de pe site

Transfer bancar:Plata se face pe baza facturii proforme la oricare unitate bancara.

RETURNARE

Inainte de a trimite coletul de retur, te rugam sa te asiguri ca acesta respecta urmatoarele CONDITII, cu care ai fost de acord la plasarea comenzii:

Asigura-te ca te incadrezi in termenul de 14 zile calendaristice de la data sosirii produsului!

Produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat catre tine, in ambalajul original, cu sigiliul aferent. La primirea pachetului returnat, echipa noastra va face o scurta evaluare a produselor in prezenta curierului, dupa care , in cazul in care produsul nu corespunde conditiilor de returnare, se va face un proces verbal de constatare, urmand a fi returnat din motive de igiena si de sanatate!

Culoarea, lungimea si calitatea parului, pot fi observate fara a le indeparta sigiliul!

Nu ne asumam responsabilitatea pentru manuirea defectuoasa a extensiilor sau esecurile cu privire la nuantarea/vopsirea acestora, pentru montarea extensiilor de tipul microring, cheratina sau tape-on.Dupa ce extensiile au fost deja montate returul nu se mai poate face din cauza faptului ca modalitatea de prindere va fi deteriorata!

Dupa efectuarea montajului extensiilor permanente, se pierde garantia de retur!

Fiecare client are datoria de a verifica atent calitatea extensiilor inainte de a le purta/monta!

In caz de retur , produsul returnat trebuie sa fie insotit si de accesoriile sau cadourile primite, dupa caz.

Atentie! Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client. Restituirea sumei se refera strict la valoarea produselor comandate, nu si la cheltuielile legate de transportul produselor.

In cazul returnarii unui produs care a beneficiat la livrare catre destinatar de transport gratuit, se va scadea suma aferenta transportului curierului. In cazul nereturnarii cadoului primit in colet, se va scadea suma aferenta acestuia.

 

Garantia produselor:

Compania noastra ofera pentru fiecare produs livrat certificat de calitate(pentru produsele din par natural), certificat de garantie(placi, ondulatoare, uscatoare) precum si instructiuni de folosire.

Cititi cu atentie instructiunile de folosire pentru fiecare produs in parte, pentru a evita orice situatie neplacuta!Orice defect constatat trebuie anuntat cat mai repede la adresa de mail oscar.shop@yahoo.com, pentru ca produsul sa fie schimbat!

Extensiile si produsele din par natural se pot coafa, nuanta/vopsi!Garantia se pierde daca parul a fost vopsit, periat puternic sau alte metode agresive.Iti recomandam sa testezi calitatea parului in primele zile de la primire. Te rugam sa nu utilizezi produsul daca doresti returnarea banilor.Garantia de retur este pr termen de 14 zile calendaristice.

NU se ofera garantie pe aplicarea extensiilor permanente, acestea vor fi aplicate obligatoriu la saloane profesionale, numai de catre persoane calificate! Iti recomandam sa testezi calitatea parului in primele zile de la primire. Garantia de retur este pe termen de 14 zile calendaristice.

Atentie! Intrucat produsele noastre sunt confectionate din par natural uman, in functie de gama si culoare, poate sa existe o discrepanta de plus/miunus un centimetru in privinta lungimii si de plus/minus 10gr la gramaj.

Recomandam verificarea atenta a calitatii parului, dar si a celorlalte specificatii ale produselor in primele zile de la primirea pachetului. Returul se poate efectua doar in primele 14 zile calendaristice!

In cazul perucilor din par natural si sintetic, garantia se pierde in cazul in care banda din plasa care margineste peruca a fost taiata sau daca banda ajustabila a fost deteriorata, sau orice alta urma de purtare(miros, urme de produse de styling)

In cazul aparatelor de lipit cheratina, accesorii pentru extensii, ondulatoare , placi, uscatoare, te rugam sa le testezi la primire, iar in cazul in care se constata vreun defect, te rugam sa ne anunti in termen de 72 de ore , garantia de retur este de 14 zile calendaristice.

 

Toate tipurile de extensii , atat cele permanente cat si cele semipermanente trebuie montate sau vopsite/nuantate la un salon specializat.Atentie!!! Nu este recomandata decolorarea extensiilor sau folosirea oricaror substante pe baza de peroxid sau amoniac!

 

Garantia acordata prin certificatul de calitate de catre compania noastra se refera strict la calitatea extensiilor, si anume ca sunt confectionate din par natural remy 100%, si ca sunt realizate  in conformitate cu normele internationale de igiena si de sanatate!

Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea protectiei consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG21/1992 privind Protectia Consumatorului, cu modificarile ulterioare, si Legea 449/2003

In cazul produselor montate pe suport textil (dantela, plasa monofilament) asa cum este cazul perucilor, cozilor de par, extensiilor clip-on interiorul acestora poate varia ca si culoare, cusatura. Acest lucru nu influenteaza cu nimic functionalitatea si calitatea produsului.

 

RETURURI

Consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul cu vanzatorul in termen de 14 zile, iar acesta are dreptul de a notifica in scris, pe e-mail extensii.oscar@yahoo.com, sau completand formularul de retur afisat pe site.Pentru detalii suplimentare , puteti apela orice nr afisat pe site!

Returul se face prin aceeasi firma de curierat prin care a si sosit!Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ati primit, in ambalajul original, cu sigiliul aferent si cu accesoriile primite, dar si cu documentele insotitoare!

Cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client!

In cazul schimbul de culoare, transportul va fi gratuit!

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor sau a desigilarii/probarii produselor!

Contravaloarea produselor se va restitui in cont bancar , in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produselor restituite!

Adresa de retur:

SC ROYAL HAIR SRL, Suceava, Bld. 1 Decembrie 1918, Bl. 22, Sc. A Sp. Com. 21, Parter, Suceava, TEL. CONTACT 0757168781

Instagram @extensiideparoskar

Poza cu nuanta ta la 0754 638 657
×