Certificat de Calitate
Livram oriunde in U.E.
Cos cumparaturi - 0 produs(e) - 0RON
Cosul de cumparaturi este gol!
PRODUSUL ZILEI
Comenzi telefonice: 0754 638 657 | 0786 037 778
PRODUSUL ZILEI

Returnari produse

Dorim sa fii pe deplin multumita de produsele noastre,insa daca din orice motiv acest lucru nu se intampla, ai intotdeauna posibilitatea de returnare sau de schmbare a produsului.

Foloseste formularul de retur pentru a inregistra solicitarea dvs!
Schimbarea produselor:

 

Orice retur care nu respecta conditiile noastre va fi refuzat din motive de igiena si de sanatate!
Echipa OskarShop verifica exclusiv calitatea fiecarui articol, oferindu-ti astfel garantia ca articolele comandate de pe www.extensiidepar.com sunt intr-o stare impecabila. In cazul unei exceptii, ne asumam raspunderea si iti inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand si taxele aferente transportului (tur, retur).
Legislatia romaneasca in vigoare prevede: „consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.
In cazul in care doresti sa returnezi unul sau mai multe produse, sau sa semnalizezi un defect sau o livrare de produs gresit, este necesar sa ne anunti in termen de maximum 3 zile de la primirea coletului, apeland unul din nr  tel : 0754638657
                                                                    0786 037 778

sau completand formularul de retur!
Vei lua legatura cu un Operator din Oskar SHOP, caruia ii vei comunica Articolul pe care doresti sa-l returnezi, si ce articol doresti in schimbul acestuia. Vei primi automat un email cu adresa la care trebuie sa ajunga coletul cu articolul returnat, si detalii legate de procedeul returnarii.
In maxim 15 zile de la data returnarii, vom inapoia contravaloarea comenzii prin Transfer Bancar. (Pentru acest lucru avem nevoie de codul tau IBAN alcatuit din 24 de caractere). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client. Restituirea se face doar pe valoarea articolului returnat. In cazul in care doresti restituirea sumei de bani este necesar sa ne contactezi telefonic pentru a ne comunica acest lucru!
* Cheltuielile legate de transportul retururilor cat si a comenzilor alese in schimbul acestora din afara teritoriului Romaniei vor fi suportate de catre client.
Atentie! Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client. Restituirea sumei se refera strict la valoarea produselor comandate, nu si la cheltuielile legate de transportul produselor.

IN cazul in care initial ai beneficiat de transport gratuit( de obicei la comenzile peste o anumita suma prestabilita de OSKAR SHOP), acesta iti va fi retinut la returnarea contravalorii  produsului care a format oferta cu transportul gratuity, si binenteles facturat ulterior!

 

Pasi de urmat pentru RETURNAREA produsului:

 

  1. Completeaza Formularul de Retur din partea de jos a acestei pagini; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt Returul si a-ti trimite un produs inlocuitor sau pentru a-ti returna banii in cont
  2. Ambaleaza produsele pe care doresti sa le returnezi – produsul in ambalaj original (carton + folie transparenta, sau cutie, dupa caz) trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere deteriorari in timpul transportului
  3. In colet adauga – certificatul de garantie (unde e cazul), copia dupa factura si Formularul de retur completat (in caz ca nu l-ai completat si trimis deja spre noi).
  4. Trimite doar prin curier coletul cu produsele catre SC ROYAL HAIR Suceava, Bld. 1 Decembrie 1918, Bl. 22, Sc. A Sp. Com. 21, Parter. Coletele trimise prin Posta Romana nu vor fi ridicate!De asemenea coletele cu ramburs nu vor fi ridicate!
  5. Pentru returnarile din strainatate, coletul trebuie trimis catre SC ROYAL HAIR SRL Bld. 1 Decembrie 1918, Bl. 22, Sc. A Sp. Com. 21, Parter, Suceava, Romania. Puteti opta pentru servicile postale sau ale unei firme de curierat astfel costurile de transfer sa fie minime. In strainatate, pentru schimbul de culoare sau de produs nu exista serviciul de schimb de colet la firma de curierat contractata.

Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client!

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in termen de 14 de zile de la Retur prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur, conform legislatiei in vigoare!

Completeaza formularul de mai jos pentru a obtine un numar RMA.

Informatii comanda

* Prenume:


* Nume de familie:


* E-Mail:


* Telefon:


* Judet:


* Localitate:


* Adresa:Data comenzii:

Informatii produs & Motiv pentru returnare

* Nume produs:

* Cod produs:

Cantitate:
* Motivul returnarii:
Produsul este deschis:


Defect sau alte detalii:
Introdu codul in campul urmator:Atenție! Produsele care sosesc in depozit și nu respecta termenii și condițiile de retur( produsul trebuie sa fie sigilat , in ambalajul original cu accesoriile aferente) , vor fi returnate la expeditor. Extensiile cu clip on fara sigiliu , vor fi returnate către expeditor prin aceeași firma de curierat și suportând taxele de transport.
Am citit si sunt de acord cu Politica returnarilor

Instagram @extensiideparoskar

Poza cu nuanta ta la 0754 638 657
×