Certificat de Calitate
Livram oriunde in U.E.
Cosul de cumparaturi este gol!
EXTENSII < 200 RON PRODUSUL ZILEI BRIDAL LOOK
Comenzi telefonice: 0754 638 657 | 0786 037 778
EXTENSII < 200 RON PRODUSUL ZILEI BRIDAL LOOK

De ce sa ne alegi pe noi

1.Suntem o companie stabila,
cu peste 10 ani de experienta in domeniul de beauty,  mereu in evolutie si in pas cu ultimele trenduri, succesul fiind datorat satisfactiei clientilor.In prezent ne bucuram sa colaboram cu peste 700 de saloane din tara , tot atat de multi hairstylisti, avand o baza de date a peste 100000 de cliente.
 
2.Va garantam calitate desavarsita, la cele mai inalte standarde.
Extensiile comercializate de noi se adreseaza chiar si celor mai exigenti clienti, fiind confectionate din par natural 100%, provenit de la donatori, par natural tanar si sanatos intr-o gama variata de modele si culori.
 
3.Pentru ca avem doar produse originale si profesionale
fapt atestat de organele abilitate , dar si de palmaresul de clienti mereu in crestere ca si numar.
Produsele pe care le comercializam sunt produse profesionale, achiziţionate numai de la producători autorizaţi. Acest lucru face imposibila livrarea de bunuri de o calitate îndoielnică sau produse care nu sunt originale.

Ca o garanţie a calităţii produselor putem furniza, de asemenea, recomandările partenerilor nostri, in general saloane ( peste 700 ca numar din toata tara) sau hairstylisti , avand o pregatire profesionala desavarsita, si care va stau la dispozitie in majoritatea oraselor din tara.

4. Pentru ca detinem un certificat de calitate care atesta ca produsele comercializate intrunesc cele mai riguroase standarde de calitate in materie de beauty, ca extensiile noastre sunt intradevar din par natural 100%, fara insertii de fibra, atent selectionat si foarte bine hidratat, pentru o durabilitate cat mai mare.

5. Pentru ca avem cele mai bune preturi, oferte si reduceri.  

6. Clientul nostru este stapanul nostru, Iar obiectivul nostru principal este satisfactia deplina a clientului.
 
7. Cumparati in siguranta , datorita  politicii de confidentialitate dar si celei de retur. Operatorul de activitati comerciale pe internet www.extensiidepar.com, stocheaza si prelucreaza datele cu caracter personal, in conformitate cu Legea privind protectia datelor cu caracter personal Nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare.
Toate informatiile despre clientii nostri sunt protejate impotriva oricarei utilizari abuzive. Datele sunt stocate pe serverele proprii situate in incinta societatii. Serverele nu sunt conectate la reteaua publica de Internet, in asa fel incat nici o persoana neautorizata nu le poate accesa.Informatiile personale pe care le furnizati in momentul achizitionarii sunt complet confidentiale si in nici un caz nu vor fi furnizate catre terti. Datele cu caracter personal vor fi folosite doar pentru activitatile asociate cu executarea comenzii.
            Politica de retur se refera la posibilitatea returului produsului comandat in vederea schimbarii acestuia (lungime, nuanta,tip) sau in vederea primirii banilor inapoi. Astfel ca nu exista niciun risc!  Aveti termen de 10 zile lucratoare pentru a face acest lucru.
Mai multe informatii pot fi gasite in Termeni si conditii.

8. Asiguram in majoritatea oraselor din tara , montari profesionale de extensii de par cu cheratina/microring/cusute, dar si predare personala.  

9. Livram rapid atat in tara (in 24 de ore) cat si in strainatate  

10. Suntem mereu inovatori si in pas cu ultimele trenduri , oferind doar produse de calitate, pe placul tuturor clientilor  

Instagram @extensiideparoskar

Poza cu nuanta ta la 0754 638 657
×